Очна линия с цветя – хитът на лято 2017-та

Лятото вече е тук, а с него и идеите за свеж грим. След като разцъфналите стръкчета се появиха върху маникюра ни, то е време да украсим и очите си със свежи цветя.

Една от най-свежите приумици това лято определено е очната линия с мънички цветя по нея. Тя е подходяща за всяко момиче, което залага на разпуснатата коса и бронзовия загар. Тя обича дивите плажове и гледа в очите, когато флиртува. Честните отношения с околните са нейна запазена марка, а те никога няма да забравят изпълненият с пъстрота и цветя поглед.

Новите тенденции в грима вече се появяват за пръв път в социалните мрежи, а чак след това завземат и модните подиуми. Флоралната очна линия буквално заля мрежите в последните дни и предизвика масово възхищение. Нежна и красива, тя скоростно се превръща в запазена марка за гримьорите за летните месеци. Залага се най-вече на смели пастелни цветове и други актуални наситени тонове, характерни за пролетно-летния сезон.

Да се сдобиете с така модерната очна линия е лесно. Вариантите са много, а цветята могат да са изрисувани дискретно или да бъдат продължени по цялата дължина на клепача.

За постигане на уникалния дизайн изтеглете права с острия край на очната линия, която използвате ежедневно. След това смело я обрисувайте с малки цветенца. Ако ви се струва много, то нарисувайте няколко нежни цвята само във външния ъгъл на окото – ефектът е интересен и закачлив.

Друга идея, която може да използвате, е цветната очна линия. Използвайте я, за да създадете многоцветни цветчета. Нанесете няколко капки непосредствено по линията на миглите и оставете да изсъхне. След това добавете по-малки точки в средата, които да създадат основата на цветчетата.

Не се страхувайте и смело експериментирайте с многоцветни цветчета /виж галерията/. Така ще бъдете винаги в крак с тенденциите. Ако все пак не ви бива с четката, почакайте - очаква се в най-скоро време на пазара да се предлагат готови лепенки с цветчета за очи.

Каквото и да изберете, за да подчертаете красотата на окото, е задължително да заложите на две основни неща. Първото е спиралата. Когато имате очна линия с цвета, то трябва да изберете спирала за дължина, не и за обем. Така цветчетата ще се виждат по-добре между ресниците. Вторият задължителен елемент, е хайлайтърът. В последно време той се налага като задължителна част от грима за летните дни. В този случай той се поставя на най-високото място на скулата, което подчертава цветната очна линия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати