ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Червилото се избира според цвета на зърната

Червилото се избира според цвета на зърната

Червила

Изборът на червило никога не е бил лесен. Едно голямо улеснение е фактът, че цветът му може чисто и просто да се съобрази с цвета на зърната. Иновацията обаче все още изглежда повече от странна.

Премисли избора на червило девет пъти – това съветват специалистите от години. Новата им теория обаче звучи доста по-опростено – просто е нужно да се съобразим с цвета му с този на зърната си. Природата все пак е най-добрият колорист в грима.

Идеалният цвят на червилото е този на зърната ни – в това са убедени американците. Все пак ще е доста шокиращо, ако започнете да го сравнявате директно в магазина. Или да поискате от консултанта да ви намери червило в цвета на зърната ви. И все пак – това не е лишено от смисъл.

Най-новата теория на американските учени твърди, че идеалният цвят на червилото е този на зърната ви. Все пак не е изключено консултантката да не е чувала за тази теория, така че най-добре първо я запознайте с твърденията на американците и тогава минете по същество с тестовете на цвят в тон със зърната.

Грим

Теорията не е нова. От доста време насам гримьорите отвъд Океана повтарят, че природата е най-добрият колорист. За да го докажат, те са провели анализи и тестове с фокус групи, които са доказали, че измежду всички телесни нюанси на устните, най-добре се възприемат тези, които са в цвета на зърната.

Днес вече няма нищо по-лесно от това да изберете червилото си. Доскоро специалистите съветваха да избираме цвета с тена на лицето си. Новият метод е нестандартен, но и изключително ефективен. За да сте сигурни, просто погледнете зърната си.

Червило

Уточнението е, че тук става въпрос за неутралните нюанси червило. Жените могат да експериментират с всякакви ексцентрични цветове, но когато става за най-близкия до естествения цвят за устните, то това определено е този, в който са обагрени зърната. Природа неслучайно е избрала точно този нюансът на ареолите - той хармонира перфектно с цвета на кожата наоколо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати