Нетипични домашни маски за лице, които вършат чудеса

1 от 3 Снимки

1. Маска с кисело зеле


Освен за салата киселото зеле може да ви послужи и за маска, която освежава и подмладява кожата. За да се уверите в ефекта на зеленчука, трябва само да наложите няколко листа върху лицето си (избягвайте зоната около очите) за 20 минути. След това почистете кожата с топла вода и я подсушете;

Още от незапомнени времена дамите си служат с плодове, зеленчуци и други хранителни продукти, за да почистят кожата на лицето си и да я направят по-гладка, мека, блестяща и красива. Днес нещата не са се променили много.

Въпреки че на пазара присъстват най-различни козметични марки, предлагащи богата гама продукти, немалко дами предпочитат да се разкрасяват с домашни маски. Сред тях са дори и някои световноизвестни звезди.

Известният модел Кара Делевин например често прилага маски от авокадо и круши, тъй като те подхранват кожата в дълбочина и я освежават.

Привърженичка на домашните помади е и звездата Скарлет Йохансон, която не се срамува да признае, че понякога поставя продукти от менюто си и върху своето лице. Подобна е позицията на Моника Белучи, която издава, че зехтинът е едно от нейните тайни средства за разкрасяване.

Ако и вие сте от дамите, които предпочитат домашните маски, надникнете в галерията по-горе. Там ще откриете три нестандартни рецепти за разкрасяване, с които да поглезите кожата си и да я направите ослепително красива.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати