Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Майка на три деца изуми с талия на дете

Майка на три деца изуми с талия на дете

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Майка на три деца изуми с талия на дете
Снимка: 300 Экспертов

Мария Погребняк-Шаталова - това е името на жената, родила 3 деца, горда собственичка на талия като на дете. Тя е многодетната майка с най-тънка талия в света. Обиколката ѝ е точно 59 сантиметра.

Красавицата е съпруга на бившия централен нападател Павел Погребняк. Тя се занимава професионално с мода и фитнес. Въпреки че изглежда перфектно, визията ѝ често става повод за негативни коментари.

Причина за негодуванието в последно време е едно от клипчетата на Мария в Инстаграм. На него красавицата измерва талията си. Обиколката ѝ се оказва едва 59 сантиметра – колкото на 7 годишно дете.

Мнозина са убедени, че Мария страда от анорексия. Според други тя просто е прекалено нисичка и с подходящите режим и тренировки като нищо може да постигне подобна тънка талия. Не са изключени обаче и поне няколко пластични намеси.

В същото време има и Фотошоп, който помага на много жени да поддържат илюзията за перфектна визия в мрежата. Въпреки това формите на Шаталова са наистина впечатляващи.

Самата Мария без притеснение разказва за това как е постигнала настоящата си визия. Преди да забременее с първото си дете, тя тренира непрестанно и си позволява да похапва всичко. Тогава талията ѝ варира между 65 и 67 сантиметра.

След трите бременности обаче избира да се отдаде на здравословното хранене. Така заедно с ежедневните ѝ тренировки талията ѝ спада до 59 сантиметра. Сутрин дори е 58, което кара Мария да се чувства особено щастлива.

Мнозина обаче я укоряват, че се подлага и на невъзможното, за да поддържа изкуствено създадения си модел за красота. Вижте колко всъщност е тънка талията на блондинката в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати