ezine.bg»Статии»Красота»Козметика и Козметични Процедури»Ново! Парфюмът се избира според цвета на косата

Ново! Парфюмът се избира според цвета на косата

1 от 4 Снимки

1. Блондинка


Светли и красиви, най-добри за тях са уханията на цветя. Може да избирате между люляк, мимоза, виолетка и циклама. Подходящи са парфюми с основна нотка на фрезия, лавандула, водна лилия, син люляк и резеда;

Малцина са щастливците, успели да се докоснат до древното знание на парфюмеристите. Специалистите ни споделиха нещо, за което надали някога сте подозирали.

Изборът на парфюм може да се окаже изключително труден дори когато избираме за нас самите. Налага ли се да подбираме аромат за близка или позната, положението става критично. Оказва се обаче, че има лесен и универсален начин да подберем аромата – според цвета на косата.

Колкото и странно да ви звучи, оказва се, че това с каква коса сте, може да ви помогне да изберете парфюм, който да създаде едно неповторимо усещане. Околните ще са възхитени както от визията, така и от аромата, който кореспондира толкова добре с цвета ба косата ви.

Първото впечатление е най-важно. Доказано е, че хората запомнят по-лесно, когато споменът или човекът е свързан с аромат или музика. Ето защо в галерията горе може да разберете кой парфюм ще отива най-много на цвета на косата ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати