ezine.bg»Статии»Красота»Домашни Процедури»Ароматни вани за крака в домашни условия

Ароматни вани за крака в домашни условия

1 от 5 Снимки

1. Вана със сол


Напълнете леген за крака или вана с топла вода. Добавете 1 чаша английска сол, 1 чаша морска сол и 2 чаши сода за хляб. След като се разтворят, добавете и няколко капки масло от лавандула. Потопете краката си и се отпуснете за 20 минути.
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Ароматните вани за крака са нещо изключително приятно. Те остават както приятна миризма, така и едно особено приятно усещане за цялото тяло. Това може да се постигне лесно в домашна обстановка.

Краката имат най-голям брой нервни окончания. На стъпалата ни има точно определени точки, които са пряко свързани с вътрешните ни органи и жизнено важни части на тялото. Това е и причината само чрез прочистване и стимулацията на краката да изчистим целия организъм.

Ваните за крака могат да са най-разнообразни. Може да си правите такива с аромат на масла и полезни билки. Ограничения няма - може да ги правите всеки ден. Специалистите съветват да прилагаме вани за крака поне веднъж седмично. Това ще помогне както да се справите със стреса от ежедневието, така и да прочистите организма си от натрупаните нечистотии.

В галерията горе ще намерите най-лесните вани за крака, които всеки може сам да си приготви в домашни условия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати