Звездите проговориха! Ето как кожата им сияе

1 от 9 Снимки

1. Емили Ратайковски


Тъй като красавицата е постоянно в движение, тя няма време за специални грижи. Поради това споделя, че редовно се доверява на успокояващия балсам Eucerin Aquaphor. Тя го нанася в зоната под очите вечер преди сън. Така тази зона не се изсушава прекалено и изглежда подхранена, здрава и красива;

Знаменитостите впечатляват с външния си вид. Добре поддържани и винаги в изрядна форма – те са пример за останалата част от света. Самите те избраха да разкрият пред света тайната им кожата им да сияе толкова ослепително.

Забелязали ли се как кожата на любимите ни звезди изглежда перфектна дори когато не са с грим. Това е наистина впечатляващо и ви се струва невъзможно за постигане в домашни условия. Оказва се, че не е точно така.

Зад красивата и свежа кожа стоят козметик, подбрани продукти и ежедневни грижи. За щастие в последните години тенденцията е за изключително натурален грим, постигнат с максимално малко продукти. При него на фокус попада върху естественото сияние на кожата, като ефектът се търси дори на червения килим. Все повече знаменитости се появяват не само на събития, но и във фотосесии без никакъв макияж.

Зад новия тренд седи здравата кожа. Тя е с бистър тен, без петна, но как се постига. Отговорът дават звездите само в нашата галерия.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати