ezine.bg»Статии»Красота»Домашни Процедури»Италианките разкриха тайните си за красота

Италианките разкриха тайните си за красота

1 от 6 Снимки

1. Зехтин


Един от най-полезните продукти, измисляни някога, зехтинът се използва от много култури, включително и от италианската. От дълбока древност зехтинът е основна част от разкрасителните процедури на италианките. Той се използва във всевъзможни маски за коса или се нанася самостоятелно. Най-добре действа на сухите краища. Оставете го да действа за няколко часа и ще сте поразени от ефекта.

Дамите в Италия са едни от най-красивите и поддържани жени в цял свят. Митовете и легендите за красотата им са пословични. Има редица поеми, песни, приказки и какви ли не произведения на изкуството, които възпяват пословичната им хубост.

Красотата на всяка една нация се дължи до голяма степен на навиците ѝ. Всичко започва от храненето в определения географски район.

Следват навиците и привичките, предавани по наследство. Финалът се поставя от съвременните методи за разкрасяване, така тачени от италианските изкусителни.

Кафе за кожата, зехтин за косата – само тук ще откриете как италианките постигат визия, за която цял свят им завижда. Вижте кои са най-ценните им оръжия за разкрасяване в галерията ни!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати