ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Съвети от Индия за дълга и гъста коса

Съвети от Индия за дълга и гъста коса

3 от 4 Снимки

3. Опитайте маската с яйце и коняк


Разбийте две сурови яйца със 100 мл коня. Нанесете за двадесет минути, като се концентрирате в корените на косата. Благодарение на танините в алкохола и протеините в суровите яйца гривата ви ще живне и ще стане много по-гъста.

Ако някога сте попадали на индийски филми, видеоклипове, фотосесии или сте имали щастието да посетите Индия, със сигурност ви е направило впечатление, че индийките имат омагьосваща красота.

Те се отличават не само с копринена кожа, но и с бляскава, плътна, здрава и дълга коса, с която изглеждат като истински самодиви.

Невероятната им грива обаче не е резултат единствено на ген и здравословно хранене. Индийките владеят древни техники за разкрасяване и ги прилагат и днес.

Дори в съвременния свят те употребяват основно природни средства и в резултат на това се радват на невероятна грива, за която всяка представителка на

Ако и вие искате да се сдобиете с красива коса, вижте няколко ценни съвета от тези енигматични дами в галерията ни по-горе. Те са изключително простички, но вършат истински чудеса. С тях косата ви ще укрепне и ще започне да расте по-бързо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати