Съвети от Индия за дълга и гъста коса

4 от 4 Снимки

4. Обработвайте скалпа с пантенол


Независимо дали използвате пантелнол под формата на пяна, или гел, това вещество ще облекчи раздразненията по скалпа ви и ще подпомогне за намаляването на косопада. За целта трябва да втриете малко от продукта в корените на чиста коса. Препоръчително е да го правите 1-2 пъти в месеца след баня. Не е нужно да изплаквате косата след това.

Ако някога сте попадали на индийски филми, видеоклипове, фотосесии или сте имали щастието да посетите Индия, със сигурност ви е направило впечатление, че индийките имат омагьосваща красота.

Те се отличават не само с копринена кожа, но и с бляскава, плътна, здрава и дълга коса, с която изглеждат като истински самодиви.

Невероятната им грива обаче не е резултат единствено на ген и здравословно хранене. Индийките владеят древни техники за разкрасяване и ги прилагат и днес.

Дори в съвременния свят те употребяват основно природни средства и в резултат на това се радват на невероятна грива, за която всяка представителка на

Ако и вие искате да се сдобиете с красива коса, вижте няколко ценни съвета от тези енигматични дами в галерията ни по-горе. Те са изключително простички, но вършат истински чудеса. С тях косата ви ще укрепне и ще започне да расте по-бързо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати