Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Яж тези храни, ако имаш мазна кожа

Яж тези храни, ако имаш мазна кожа

6 от 6 Снимки

6. Леща и боб


Лещата помага за контролирането на производството на мазнини, което ни предпазва от изгаряне на кожата. Бобът поддържа баланса на мазнини. Известно е, че двете растения доставят на тялото аминокиселини, които не се разпадат на захар, което може да влоши маслените секрети.

За да имате безупречна кожа, трябва ежедневно да полагате грижи за нея. Разбира се, не всеки има време за това, а и самите занимания могат да бъдат сериозно предизвикателство.

Наред с акнето и бръчките, истински кошмар може да бъде омазнената кожа. Този проблем се счита за еднакво голямо предизвикателство като акнето. Реално погледнато, омазняването на кожата е и причината за появата на пъпки.

Истинската причина за мазната кожа зависи от генетичния състав, но съществуват няколко начина за справяне с този проблем. Храненето е един от тях. Това, което консумираме, играе важна роля в грижата за кожата ни. Да знаем какво да похапваме и какво да не си позволяваме, за да избегнем мазната кожа, наистина може да ни помогне в дългосрочен план.

Вижте в следващата галерия храните, които трябва да ядем за перфектно изглеждаща кожа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати