ezine.bg»Статии»Красота»Мигли и Вежди»Вълнообразни вежди – хитът тази есен

Вълнообразни вежди – хитът тази есен

Вълнообразни вежди

Модата във формата на веждите винаги е била спонтанна, креативна и интересна. Тази есен най-модерни ще са вълнообразните вежди.

Тенденциите в козметичната индустрия от известно време акцентират на разнообразието и креативността. Това си личи най-осезаемо в новата мода при веждите. За пръв път те ще се носят на вълни.

Дълго време на мода бяха изключително тънките вежди. След тях последва дори още по-дълъг период на дебелите вежди. Те имаха много разновидности, като най-тачени бяха рошавите вежди и тези с пера. Днес всичко това остава в миналото. Новият хит са вълнообразните вежди – изписани като бурни вълни над очите.

Всяка нова тенденция в модата за вежди предизвиква истинска истерия. Тази есен отново обещава да побърка дамите. Никой не си е и представял, че такова нещо може да измести цялата линия на начина, по който носим веждите си.

Създател на новото течение е гримьорка на име Клаудия. Тя представи новата си визия по вече добре познатия начин за печелене на популярност – в социалната мрежа Инстаграм.

За момента гримьорката не споделя начина по който е постигнала иновативната визия. Най-вероятно за него се използва лепило, което държи получените форми статични за по-дълго време.

Вълнообразните вежди са на пръв поглед доста нестандартни. Те обаче определено успяват да поставят акцента на правилното място и със сигурност привличат вниманието.

Извивките на веждите се правят със специално гребенче за вежди. След всяка извивка е нужна солидна стилизация. Ако случайно се получат непълни участъци, те се попълват със молив или сенки за вежди. Нужни са поне няколко опита, за да се специализирате в направата на извивките на веждите си. Ефектът обаче е повече от интересен. Ако искате да сте интересни и забележими през предстоящия сезон, просто заложете на вълнообразните вежди.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати