Момичето с най-гъсти вежди е сред най-следваните хора в Инстаграм

1 от 5 Снимки
Момичето с най-гъсти вежди е сред най-следваните хора в Инстаграм
Снимка: instagram

Женската красота има различни форми и фенове, но гъркинята София Хаджипантели е успяла да надскочи това определение с ексцентричния си външен вид.

Момичето се отличава от всяка друга красавица в Инстраграм с черните си гъсти вежди, благодарение на които е спечелила 50 000 последователи в социалната мрежа.

Голяма част от почитателите ѝ я окуражават да е все така различна, за да се разчуят старите стереотипи. Има обаче и доста негативни коментари, като някои хора я сравняват с Чубака от Междузвездни войни.

Не правя това, за да накарам хората да харесват веждите ми. Опитвам се да покажа, че човек може да живее според собствените си разбирания. Лично аз смятам, че лицето ми изглежда много по-добре с тези вежди. Не се опитвам да създавам тенденция, казва София на хейтърите.

Младото момиче има гъсти вежди по рождение и дълги години е отделяла време, за да ги почиства редовно и да ги оформя, но в крайна сметка е решила да ги покаже в естествената им форма.

Идеята ѝ хрумнала, след като гледала клипче в You tube на момиче, което си боядисвало веждите в черно. Тъй като София е руса, пожелала да се види и с по-тъмни вежди. Ефектът ѝ харесал и затова решила да не ги скубе повече.

София не крие, че много от колегите ѝ от университета по маркетинг, както и хора от улицата реагират доста остро на вида, но тя не вижда нищо лошо в него и дори се сравнява с художничката Фрида Кало.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати