Снимки, доказващи, че късата коса прави жените по-привлекателни

Снимки, доказващи, че късата коса прави жените по-привлекателни
Снимка: youtube

Дългата коса безспорно прави дамите нежни и женствени. Това обаче съвсем не означава, че жените, които са се осмелили да си направят по-къса фризура, са по-малко красиви и изкусителни.

Всъщност е точно обратното. Стига да улучат подходящата прическа за себе си, и момичетата с по-къса грива могат да изглеждат наистина неотразимо.

Има много причини представителките на нежния пол да се решават на по-къса прическа. Безспорно спестяването на време и усилие е сред основните причини за избора им. Все пак късата коса е доста по-практичен вариант за дамите, които трудно сушат, разресват, къдрят и изправят косата.

Тя е и за предпочитане от всички, които имат нужда от прохлада през лятото. Препоръчителна е и за жените с изтощени гриви, които искат да се отърват от изсъхнали и безжизнени краища.

Ако все още не сме ви убедили, че късата коса е за предпочитане, разгледайте галерията ни. Там ще намерите снимки на момичета преди и след като са се разделили с дългите си кичури.

Именно те ще ви убедят, че понякога късите фризури ни правят по-интересни и обаятелни и определено си заслужават. Те са и начин да изразим себе си по-добре.

Разгледайте ги и съберете смелостта да опитате нова прическа, с която косата ви да живне и да си освободите време в натоварения график.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати