Ezine.bg»Статии»Красота»Мигли и Вежди»Най-ефективните домашни серуми за гъсти мигли и вежди

Най-ефективните домашни серуми за гъсти мигли и вежди

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
4 от 4 Снимки

4. Серум със зехтин и вазелин


Смесете с 1 ч.л. вазелин и 1 с.л. зехтин, а полученото нанесете с тампон по веждите и връхчетата на миглите си. Прилагайте метода всяка вечер преди лягане.

Дългите и гъсти мигли без съмнение правят погледа на дамите много по-драматичен, женствен, изразителен и чаровен. Те приковават вниманието на мъжете и го запленяват на мига. Затова и жените непрекъснато се опитват да направят миглите си по-дълги и обемни.

И докато за някои от представителките на нежния пол това не се налага чак толкова, защото са имали късмета да се родят със забележителни клепки, то към други природата не е била толкова щедра.

За да се добият с миглите на мечтите си, вторите трябва да използват специални спирали или други методи за сгъстяване на ресниците си, които обаче не са особено натурални, а и в повечето случаи струват скъпо.

Същевременно има доста домашни серуми за разкрасяване, които се приготвят лесно и могат да сторят чудо с миглите ви. Вижте някои от тях в галерията ни и ги прилагайте, за да подчертаете своята нежна страна. Използвайте ги както за да удължите миглите си, така и за да сгъстите веждите си.

Внимание! Преди да приложите горепосочените средства за разкрасяване, уверете се, че не сте алергични към някоя от съставките в тях. Ако след като нанесете продуктите, почувствате раздразнение, измийте ги веднага и не ги прилагайте отново!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати