С тези домашни маски ще забравите за тъмните кръгове под очите

1 от 3 Снимки

1. Маска със сок от картоф


Обелете един картоф и го настържете на ситно, така че да получите каша. Добавете към нея 1 с.л. оризово брашно и нанесете в областта под очите, докато сте в хоризонтално положение и със затворени клепачи. Останете така половин час и отмийте;

Тъмните кръгове под очите са сред проблемите, които най-много понижават самочувствието на дамите. В повечето случаи, че те са резултат от умора, стрес, недоспиване, недостатъчна хидратация, лоша диета, прекомерна употреба на алкохол.

За жалост тъмните кръгове са и доста често срещани при съвременните жени, които водят натоварен начин на живот, стоят по цял ден пред компютъра и не си доспиват. Въпреки това не бива да се примиряваме с тях.

Има техники, които, ако се изпълняват всеки ден, значително могат да подобрят вида на кожата под очите. С тях дори и кръговете ви да не изчезнат изцяло, със сигурност ще са значително заличени.

Вижте кои са те в галерията по-горе и започнете да ги прилагате. Правете тези процедури всеки ден и скоро ще забележите, че лицето ви е свежо, сиящо и бодро.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати