Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Красота»Домашни Процедури»С тези домашни маски ще забравите за тъмните кръгове под очите

С тези домашни маски ще забравите за тъмните кръгове под очите

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
3 от 3 Снимки

3. Маска с краставица и мед


Настържете половин краставица и отцедете сока от получената каша. Към него добавете с 1/2 ч.л. сок от алое вера и 1 ч.л. течен мед. Разбъркайте всичко и получената смес нанесете под очите с помощта на тампон, като се стараете сместа да не попада в тях. Оставете маската да действа 20 мин. и отмийте с топла вода. След това по желание масажирайте тъмните области с бадемово масло.

Тъмните кръгове под очите са сред проблемите, които най-много понижават самочувствието на дамите. В повечето случаи, че те са резултат от умора, стрес, недоспиване, недостатъчна хидратация, лоша диета, прекомерна употреба на алкохол.

За жалост тъмните кръгове са и доста често срещани при съвременните жени, които водят натоварен начин на живот, стоят по цял ден пред компютъра и не си доспиват. Въпреки това не бива да се примиряваме с тях.

Има техники, които, ако се изпълняват всеки ден, значително могат да подобрят вида на кожата под очите. С тях дори и кръговете ви да не изчезнат изцяло, със сигурност ще са значително заличени.

Вижте кои са те в галерията по-горе и започнете да ги прилагате. Правете тези процедури всеки ден и скоро ще забележите, че лицето ви е свежо, сиящо и бодро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати