Най-големите предимства на сандаловото дърво

1 от 4 Снимки

1. Помага за предпазване на кожата от слънчевите лъчи


Наложително е да се спасите от вредните лъчи на слънцето. Естествените масла в сандаловото дърво помагат да се отървете от лъчите му, които, ако не се предпазвате, могат да ви навлекат редица проблеми. Природното средство със своя охлаждащ ефект помага и за успокояването на кожата при различни видове изгаряния.

Кожните проблеми като пъпки, тъмни петна и тъмни кръгове са често срещани в наши дни в резултат от нашия забързан живот и все по-нарастващото замърсяване. Основните правила за справянето с тези проблеми са хубав сън, който е с продължителност от 8 до 9 часа, да пиете много вода и да включите здравословни храни в ежедневното си меню.

Това обаче може да не е достатъчно и понякога се налага да прибегнем до по-крути мерки. Какво ще стане, ако ви кажем, че една проста и естествена съставка може да ви помогне да се отървете от всичките си проблеми?

Сандалово дърво е признато от народната медицина на много култури по света като отлична съставка за красота, която е естествена, надеждна и ефективна. Смляната дървесина на прах има невероятни свойства върху човешката кожа. Етеричното масло от сандалово дърво е подходящо и за лечение на различни заболявания на кожата.

Природното средство има широка гама от лечебни свойства и поради това често се използва за лечение на много кожни състояния. Вижте в следващата галерия най-големите предимства на сандаловото дърво.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати