Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Красота»Козметика и Козметични Процедури»Най-големите предимства на сандаловото дърво

Най-големите предимства на сандаловото дърво

2 от 4 Снимки

2. Има противовъзпалителни свойства


Дървесината от сандалово дърво има мощни противовъзпалителни свойства, които помагат срещу всякакъв вид чувство на парене, причинено от акне или изгаряне от слънцето. Етеричното масло от сандалово дърво може да се използва за лечение на ухапвания от насекоми или други рани по кожата.

Кожните проблеми като пъпки, тъмни петна и тъмни кръгове са често срещани в наши дни в резултат от нашия забързан живот и все по-нарастващото замърсяване. Основните правила за справянето с тези проблеми са хубав сън, който е с продължителност от 8 до 9 часа, да пиете много вода и да включите здравословни храни в ежедневното си меню.

Това обаче може да не е достатъчно и понякога се налага да прибегнем до по-крути мерки. Какво ще стане, ако ви кажем, че една проста и естествена съставка може да ви помогне да се отървете от всичките си проблеми?

Сандалово дърво е признато от народната медицина на много култури по света като отлична съставка за красота, която е естествена, надеждна и ефективна. Смляната дървесина на прах има невероятни свойства върху човешката кожа. Етеричното масло от сандалово дърво е подходящо и за лечение на различни заболявания на кожата.

Природното средство има широка гама от лечебни свойства и поради това често се използва за лечение на много кожни състояния. Вижте в следващата галерия най-големите предимства на сандаловото дърво.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати