ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Маникюрите, които Той мрази

Маникюрите, които Той мрази

1 от 10 Снимки

1. Изкуствени нокти


Няма точна, поради която мъжете не ги харесват, но като цяло силният пол никога не си е падал по изкуствените неща, поставени по жената – колкото и учудващо да звучи това. Той не спира да си представя как, докато вечеряте, някой от ноктите ви ще изхвърчи и ще падне в супата.

В съвременния свят дамите полагат завидни усилия, за да изглеждат добре. Разкрасителните процедури целят да впечатлят мъжката аудитория. Понякога обаче ефектът е точно обратен и по-скоро карикатурен.

Често се случва така, че жените смятат едно за секси, а мъжете – съвсем друго. Това важи с пълна сила, когато си говорим за оформлението на ноктите ни.

Перфектният маникюр е задължителен, ако една жена иска да направи добро впечатление. В стремежа си да са винаги на гребена на вълната обаче, някои дами преминават всички граници.

Има видове нокти и маникюри, които могат да ужасят дори най-смелия мъж на планетата. Кичозни, лъскави, прекалено дълги или чиста проба изкуствени – ето кои са маникюрите, които повечето господа ненавиждат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати