Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Тя има стрии! Но ги превърна в истинско произведение на изкуството

Тя има стрии! Но ги превърна в истинско произведение на изкуството

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Тя има стрии! Но ги превърна в истинско произведение на изкуството
Снимка: Instagram/Sara Shakeel

Вместо да се срамува от стриите си, британката Мишел Шийкън е решила да ги превърне в истинско произведение на изкуството, така че да даде кураж на повече жени да показват недостатъците на тялото си.

Дълги години Мишел е работила като зъболекар, но отскоро е решила да се отдаде напълно на първата си любов – дигиталното изкуство.

С помощта на няколко програми тя създава невероятни изображения, с които си печели десеткихиляди последователи в Инстаграм. На снимките стриите ѝ не изглеждат като недостатък, а като истинско изкуство.

Стриите ми започнаха да се увеличават, когато започнах да напълнявам. Ако трябва да съм честна, до последно не бях напълно сигурна дали искам да публикувам тези снимки, споделя Мишел.

Идеята ѝ да покрие стриите си с брокат и блестящи камъни /разгледай галерията ни/ дигитално дошла спонтанно, но категорична, че не съжалява за решението си.

Пропорциите за идеален външен вид се издигат в култ и Мишел смята, че има твърде много хора, които не се чувстват красиви, защото не се вписват в стандартите за съвършенство.

Ако обаче използваме артистичните методи, лесно ще може да видим красивото и в най-големите си несъвършенства.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати