Тази зимна грижа за кожата ти ще те опази от преждевременно състаряване

1 от 4 Снимки

1. Сметана и мед


Маска за лице от сметана и мед е един от най-добрите естествени овлажняващи кремове, които можете да нанесете върху кожата си, за да я направите еластична и мека. Медът ще изчисти кожата от бактериите, които са отговорни за растежа на пъпки по лицето. Всичко, което трябва да направите, е да вземете по една супена лъжица сметана и мед, да ги разбъркате добре и да нанесете сместа на лицето си. Оставете я за 15 минути, преди да я изплакнете с хладка вода. Подсушете и вижте резултата - кожата ви ще се чувства овлажнена както никога досега.

Зимата е тук. Колкото и хубави и приятни да са игрите с децата в снега или разходките под свенливите лъчи на слънцето, наслаждавайки се на искрящата белота на сезона, кожата на лицето ни сериозно се изхабява и става суха и напукана.

Истината е, че трябва постоянна грижа за кожата на лицето, независимо от сезона. Но грижите през студените месеци на годината са по-специфични и наложителни, защото изхабяването на кожата от студените ветрове на сезона можже да е изключително неприятно.

Преустановете всички летни рутинни процедури и опитайте няколко лесни метода за грижа за кожата, които ще ви помогнат да получите блестяща кожа през това студено време на годината.

Вижте в следващата галерия някои лесни домашни маски за лице, които определено трябва да опитате.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати