Грим за новогодишната нощ: Блясък в ултравиолетово

1 от 6 Снимки

Стана ясно кой ще е цветът, който ще властва в следващите 12 месеца. Гримът в новогодишната нощ трябва да бъде съобразен с него.

Цветът Heart Wood ще бъде най-често срещаният и преобладаващ през 2018 г. Той е изключително мек и топъл цвят, който представлява нещо средно между опушено тъмносиво и приглушено мораво, неутрален и с нотка виолетово. У нас стана известен като Ултравиолетово. Именно него ще използват най-известните коафьори и стилисти за грима в новогодишната нощ.

Едно от универсалните грим-предложения за Нова година е опушен в очите в комбинация с неутрално меко червило върху устните и блясък по скулите. Този грим без съмнение може да бъде определен като перфектния за една нежна визия за новогодишното парти, а и за всеки по-важен повод през 2018 г.

Стъпка по стъпка

Поставете основа, фон дьо тен и запълнете веждите си с прахообразен продукт. След това преминете към поставяне на основа за сенки върху горния и долния клепач. Тя помага на сенките да се задържат за по-дълго време на клепача, а цветовете да изпъкнат по-добре. Изберете неутрален цвят за сянка или просто пудра. Така следващите цветове ще преливат по-лесно.

Време е да нанесете от модерни цвят. Поставете го по целия подвижен клепач с безименния си пръст. След това с пухкава четка преливайте към веждата.

С по-тънка четка и по-тъмен оттенък на ултравиолетовото нанесете в самата сгъвка на окото и отново с пухкавата четка прелейте. За да получите желания опушен ефект, поставете черен молив в основата на горните и долните мигли, както и във водната линия, а с плоска четка и тъмнокафяв цвят прелейте.

За още по-драматичен вид могат да се постявят и малко черни сенки. В центъра на горния подвижен клепач, както и под веждата и във вътрешното ъгълче на окото нанесете бял перлен цвят. Завършете празничния грим с няколко слоя черна спирала по горните и долните мигли.

Последно трябва да изсветлите зоната под очите. С чиста четка почистете зоната под очите и изсветлете, включително и средата на челото, нослето, зоната над горната устна и брадичката. За целта прелейте добре с навлажнен бюти блендер, фиксирайте Т-зоната с пудра и бронзирайте периферията на лицето с бронзова пудра.

Подчертайте скулите и направете нослето по-чипо, така че челюстта да изпъкне по-добре, като нанесете тъмна матова пудра с по-прецизна четка.

Завършете с малко руж и хайлайтър по най-изпъкналите части на лицето.

Устните изрисувайте и запълнете с молив. Първо оцветете в по-тъмен цвят капучино, с в центъра поставете по-светъл нюд нюанс.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари