Забравете за силикона! 4 домашни метода за повдигане и стягане на гърдите

1 от 4 Снимки

1. Бадемово масло и алое вера


Бадемовото масло увеличава кръвообращението. Може да го използвате, за да масажирате гърдите си. То разширява кръвоносните съдове в гърдите и ги повдига естествено, след като проникне в кожата.

Гелът от алое вера е еликсир за кожата, който може да ѝ вдъхне нов живот. Гелът прониква в нея и изглажда бръчките. Освен това стяга кожата, което действа благотворно на гърдите.

Гърдите са сред най-пренебрегваните части от женското тяло. Много жени просто не знаят каква е правилната грижа за този подарък от природата и ги оставят да се справят сами.

Всички жени знаят, че трябва да инвестират в добри сутиени и повечето от тях спазват това правило. Това обаче не е достатъчно. Грешките в грижата водят до увисване с напредване на годините. А има много фактори, които помагат в загубата на еластичност – като кърмене, менопауза, лоша диета и дори носенето на неправилния размер сутиени.

Все по-модерно става дамите да прибягват към скъпи операции, за да повдигнат гърдите си. Но това не е опция, подходяща за всички – както физически, така и финансово. Много по-евтино и безопасно е да се обърнете към народната медицина. Някои от методите за укрепване на гърдите у дома изискват малко и все естествени средства. В горната галерия кои са методите за повдигане и стягане на гърдите.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати