Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Забравете за силикона! 4 домашни метода за повдигане и стягане на гърдите

Забравете за силикона! 4 домашни метода за повдигане и стягане на гърдите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 4 Снимки

2. Здравословно хранене


Телата ни изискват здравословна храна, за да бъдат и гърдите стегнати и повдигнати. Консумирайте много протеини, витамини, минерали и калций, за да дадете на кожата и мускулите си нужните им елементи.

Към менюто добавете много зеле, моркови, домати и броколи. Освен това е добре да намалите пороците, за да редуцирате увреждането на клетките. Най-добре се откажете от пушенето и кофеина, ако искате да възстановите твърдостта на гърдите си.

Гърдите са сред най-пренебрегваните части от женското тяло. Много жени просто не знаят каква е правилната грижа за този подарък от природата и ги оставят да се справят сами.

Всички жени знаят, че трябва да инвестират в добри сутиени и повечето от тях спазват това правило. Това обаче не е достатъчно. Грешките в грижата водят до увисване с напредване на годините. А има много фактори, които помагат в загубата на еластичност – като кърмене, менопауза, лоша диета и дори носенето на неправилния размер сутиени.

Все по-модерно става дамите да прибягват към скъпи операции, за да повдигнат гърдите си. Но това не е опция, подходяща за всички – както физически, така и финансово. Много по-евтино и безопасно е да се обърнете към народната медицина. Някои от методите за укрепване на гърдите у дома изискват малко и все естествени средства. В горната галерия кои са методите за повдигане и стягане на гърдите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати