Ezine.bg»Статии»Красота»Домашни Процедури»Изненадващи бюти хитринки с паста за зъби

Изненадващи бюти хитринки с паста за зъби

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
3 от 3 Снимки

3. За премахване на кожни петънца


Смесете в купа 1/2 с.л. паста, 1/3 с.л. доматен сок и 1/2 с.л. сода за хляб купичка. С помощта на четка или тампон нанесете сместа върху желаните участъци, като избягвате зоната на очите. Оставете да подейства 20 минути и отмийте с топла вода. Повтаряйте процедурата 2 пъти седмично в продължение на месец.

Пастата за зъби е един от продуктите, без който съвременният човек не може да си представи живота си. Тя не просто освежава дъха, но се грижи и за оралната ни хигиена. Намалява риска от образуването на кариеси и помага на възпалените и кървящи венци.

Но пастите за зъби имат и някои по-различни функции, за които повечето хора не предполагат. Те могат да се използват в домакинството за почистване на предмети от бита.

Петната по килимите остават в миналото с малко от пенливата смес, а вехтото сребро отново се с добива с блясък. Същото се случва и с металните съдове, почистени с продукта.

Но пастата зъби може да се използва и при разкрасяване у дома. В галерията ни ще намерите няколко бюти хитринки, за които се нуждаете именно от нея. Ще се изненадате колко неочаквани ползи притежава любимата ви паста.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати