Подхранващи маски за коса

1 от 5 Снимки

Маска от мляко и яйца


Смесете две чаши прясно мляко с две яйца и една супена лъжица куркума. Потопете косата си в сместа. Не я изтисквайте. Поставете на главата си найлонова шапка или плик и изчакайте така за 30 минути, докато вършите ежедневните си задължения. След половин час изплакнете с хладка вода. Увийте главата си с хавлиена кърпа и я изсушете след час.

Есенно-зимният период е тежко време за всяка коса и не само. Студът, вятърът, слънцето, машата и сешоарът са фактори, вредящи й до степен на пълно изтощаване и износване. Без постоянни грижи идват цъфтящите краища, изтъняването и косопада.

За да подсилите косата и да избегнете гореспоменатите проблеми, е необходимо редовно да я похранвате с маски за коса. Веднъж месечно обаче е крайно недостатъчно. За оптимални резултати трябва да извършвате тези процедури поне два пъти седмично.

Това обаче не означава, че ще трябва да губите по два или три часа в грижа за косата си. На всички е ясно, че в днешното забързано време почти никой не може да отдели толкова заради служебните и домашните си задължения.

За щастие, има бързи и лесни домашни маски за подхранване на косата, които ще ви отнемат не повече от 20 минути, а резултатите ще са видими още след първата процедура. Вижте в горната галерия някои от най-добрите от тях.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати