Забравете за балеажа – тук е фолиажът!

Забравете за балеажа – тук е фолиажът!
Снимка: instagram

Новата година идва с нови тенденции в цвета и техниките за боядисване на косите. Техниките се сменят бързо и балеажът бива изместен от пиедестала от братовчед му – фолиажът.

Балеаж тенденцията в косите се задържа на мода твърде много време. Това е една от малкото тенденции, които изглеждаха така, сякаш не могат да са по-добри. Но тъй като балеажът бе просто продължение на обичаното омбре, беше ясно, че и той ще има своето съответно продължение. И то най-после се появи.

Новият моден тренд за 2018 година, се нарича фолиаж. Това е буквално убийствена техника за боядисване на коса. Възхитителната нова тенденция за косата черпи своето вдъхновение от променящите се сезони.

Забравете за балеажа – тук е фолиажът!
Снимка: instyle.com

Новата техника ви помага да приспособите косата си така, че да отговаря на вашите нужди. По правило вече остарелият балеаж винаги е черпил вдъхновение от златните и карамелени нюанси. Новата техника фолиаж обаче включва комбинация от медни, кафяви и кестеняви цветове. Начинът на нанасяне си остава като при балеажа.

Новата техника бързо ще се превърне в любима на брюнетките, които в последните години сякаш бяха оставени на заден план. Най-после на мода ще е нещо различно от традиционните златисти тонове.

Фолиажът обещава да накара косата да засияе. Тя ще има една много по-естествено изглеждаща привлекателност. Фолиажът е предпочитан и от коафьорите, тъй като не изсушава косата твърде много. Той обаче е сложен за изпълнение - тънкостта на тази техника е да създава красота, което стои като на степени по дължината и е най-интензивна в краищата.

Забравете за балеажа – тук е фолиажът!
Снимка: instagram

Новата техника носи едно гладкото съвършенство. Фолиажът избягва нуждата от радикална промяна и цялостно боядисване. Палитра от мед и златисти нюанси са идеални за тази техника, за да озарява и да затопли всеки цвят на косата. Всички в света на модата вече са луди по новите цветове. Моделите от висшата мода се надпреварват коя ще се появи първа с фолиаж в косите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати