Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Ултракъс бретон – новият хит сред звездите!

Ултракъс бретон – новият хит сред звездите!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Ема Робъртс
Снимка: Instagram
Ема Робъртс

Звездите от Холивуд полудяха по новия тренд. През този сезон модата повелява да се сдобиете с ултракъс бретон, за да сте на гребена на вълната.

В последните няколко седмици куп популярни жени започнаха да демонстрират своите силно скъсени бретони. Модата, възникнала през 60-те години на XX в., се завръща с пълна сила.

Късите бретони излизат на модната сцена за пръв път преди доста години насам. Началото е поставено от Одри Хепбърн - една от най-известните актриси в света. В средата на XX век тя започва да подстригва много късо бретона си. Макар популярна и обичана от всички, тя не бива пощадена от модните критици. И дори в началото визията ѝ да не се одобрява дори от феновете, модата на късите бретони вече е налице и започва бавно и сигурно да се налага на модните подиуми и в ежедневието.

Преди няколко години, и по-точно през 2008-ма, поп певицата Кристина Агилера бе обвинена, че копира колежката си Лейди Гага с права коса и дълъг бретон. За да им се опълчи, Кристина подстрига бретона си къс също като Одри Хепбърн. Така затвори устите на критиците.

Обратно в настоящето, тези дни куп актриси решиха, че е време да върнат модата на ултракъсия бретон. Ема Уотсън бе първата, която се появи на тазгодишните награди Златен глобус именно с такава прическа. Преди нея бе само Бела Хадид, която заложи на къс бретон още през ноември 2017 г. Друга актриса, която се спря на новия тренд, е и Ема Робъртсън.

Преди да се хвърлите презглава след новата тенденция, трябва да имате предвид едно – подобен тип прическа не отива на всеки. Съобразете формата на лицето си с подходящата дължина, а преди това разгледайте нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати