Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Прическата според формата на лицето

Прическата според формата на лицето

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
5 от 5 Снимки

Лице с форма Диамант


Тясно чело, леко заострена брадичка, не много силно изразена челюст и силно изразени скули и слепоочия – лицето с форма на диамант ви превръща в истинско бижу. За да подчертаете предимствата си, то заложете на средна дължина коса със страничен път, прическа тип пикси и плътен бретон с вълни по дължината на косата.

Здравата и лъскава коса определено е най-хубавото нещо, с което може да се похвали едно момиче. След като сте положили немалко усилия, за да се сдобиете с буйна грива – време е да подберете правилната прическа спрямо формата на лицето си. А това не е толкова лесно, колкото си мислите.

Изборът на перфектната фризура трябва да се превърне в мисия номер едно за всяка жена. Съществуват няколко типа коса, спрямо които може да се ориентираме. На всяко от тях отиват по няколко типа прически. Това ни позволява, при желание, да променяме изцяло визията отново с нещо, което ни отива.

Няма по-хубаво нещо от това да се чувстваш красива. Дори косата да е здрава и бляскава, ако сте заложили на прическа, която скрива предимствата или излага на показ недостатъците ви – ефектът ще се изгуби. Ето защо е важно да избирате прецизно и точно.

За да не ви мъчим повече, тук сме ви приготвили списък с различните типове лице и прическите, които им отиват. Проверете в коя категория попадате Вие и не се колебайте да последвате съветите ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати