Забравете за лазерите: Това мазило премахва стриите за дни

Забравете за лазерите: Това мазило премахва стриите за дни

Стриите по женското тяло са сред най-неприятните състояния на кожата. Нелицеприятни за гледане, те са причина за срам и дискомфорт. За щастие то е тук – мазилото, което ще ви помогне да забравите за тях завинаги.

Стриите се появяват най-често покрай бременността и при рязкото показване и намаляване на теглото. По време на бременност тялото на жената започва производството на хормони, които помагат да се отпуснат ставните връзки, разположени в ханша, като по този начин се улеснява раждането. Тези хормони обаче намаляват еластичността на кожата, а това води до риск от образуване на стрии. След резки промени в теглото, както и при израстването през пубертета, ситуацията е същата.

Стриите не се лекуват – тази страшна истина шокира и депресира много жени. За щастие, има вратички. Съществуват скъпи процедури с лазер, които гарантират почти пълното им изчезване, но те не са по джоба на всеки. За щастие ние го открихме – мазилото, което може да си направите лесно у дома и с което ще забравите за проблема завинаги. То доказва, че природата ни е дала лек за всяко неразположение.

Забравете за скъпите продукти и лазерите и все доверете на нашата рецепта. Това лекарство ефективно лекува стрии у дома. Ето го и него:

Съставки: 1 с.л. зехтин. 1 ч.л. смляно кафе, 1 ч.л. мед или кафява захар.

Начин на приготвяне: Смесете зехтина с мляното кафе. Медът или кафявата захар служат само за засилване действието на сместа. Ако нямате тези съставки, може да го приготвите и без тях.

Приложение: Нанесете полученото върху проблемните зони и масажирайте в продължение на 5 минути. Оставете се да престои 20 минути. За да засилите ефекта, увийте мястото с фолио и кърпа. Топлината ще позволи на кожата да го усвои по-добре. Измийте с топла вода и нанесете овлажняващ крем.

Забравете за лазерите: Това мазило премахва стриите за дни

За оптимални резултати нанасяйте средството 3-4 пъти седмично. Борбата със стриите е успешна, но само ако е системна и редовна. Първите резултати се появяват след няколко нанасяния.

За да не се появят стриите при бременност, нанасяйте по гърдите, корема и бедрата специални омекотяващи кремове или зехтин. Това ще ви предпази от неприятното състояние.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати