Топ 6 безумни неща за красота, за които жените пръскат парите си

1 от 5 Снимки

1. Изкуствени мигли с магнити


Обемните, дълги кукленски мигли, които акцентират върху погледа - те никога не са спирали да са на мода. В последните години в тяхно име се появиха екстеншъните и изкуствените мигли. Последната странна тенденция в тази насока е свързана с мигли с магнити, които да прикрепяме в непосредствена близост до очите ни. Поставянето им е трудно, усещането – странно, а ефектът не е точно сполучлив.

В стремежа си да са красиви, куп жени преминават границата на писани и неписани правила. За всичко е виновна суетата и индустрията.

На пазара има толкова много продукти за разкрасяване, че човек може да изгуби ума си. А жените по цял свят дават буквално милиарди, за да се възползват от най-различните типове козметика.

Нека го кажем така - когато стане дума за красота, няма продукт, който да сложим в графата твърде странен, ако дава своите така чакани резултати.

Средствата за разкрасяване варират от най-обикновен до мегастранни. Чували ли сте за вълшебният прах за красота, например? Да, съществуват куп хранителни добавки, които ви гарантират безупречен външен вид. Нужно е само да поръсите с него храната си, и моментално се сдобивате с перфектни мерки, здрави нокти и гъста коса.

Вижте кои са останалите безумни неща, за които жените пръскат парите си, в нашата галерия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати