Ezine.bg»Статии»Красота»Козметика и Козметични Процедури»Топ 6 безумни неща за красота, за които жените пръскат парите си

Топ 6 безумни неща за красота, за които жените пръскат парите си

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 5 Снимки

2. Тренировка за усмивката


Най-добрият грим за една жена е нейната усмивка. Тя отваря врати, разтапя сърца и подбужда отсрещното добро настроение. За да си я осигурите, може да си купите азиатска джаджа, която да ви помогне да се сдобиете със стегната, секси, широка усмивка. Тя представлява пластмасов уред, който поставяме в устата си и, притискайки устни, стягаме мускулите в тази зона.

В стремежа си да са красиви, куп жени преминават границата на писани и неписани правила. За всичко е виновна суетата и индустрията.

На пазара има толкова много продукти за разкрасяване, че човек може да изгуби ума си. А жените по цял свят дават буквално милиарди, за да се възползват от най-различните типове козметика.

Нека го кажем така - когато стане дума за красота, няма продукт, който да сложим в графата твърде странен, ако дава своите така чакани резултати.

Средствата за разкрасяване варират от най-обикновен до мегастранни. Чували ли сте за вълшебният прах за красота, например? Да, съществуват куп хранителни добавки, които ви гарантират безупречен външен вид. Нужно е само да поръсите с него храната си, и моментално се сдобивате с перфектни мерки, здрави нокти и гъста коса.

Вижте кои са останалите безумни неща, за които жените пръскат парите си, в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати