Бюти блогъри съветват: Топ 4 продукта за натурална красота

1 от 4 Снимки

1. Глинена маска


Маските с глина имат различни преимущества според вида си. Но в общи линии почистват, стягат и заздравяват кожата. Борят се с фините линии на времето и озаряват лицето.

Със съвременните козметични продукти можем да променим чертите на лицето си до неузнаваемост. С помощта различни бронзанти, фон дьо тен, коректор, пудра и други подобни средства за гримиране можем да прикрием различни несъвършенства от лика си, а същевременно да наблегнем на по-привлекателните си дадености.

Когато свалим тежкият макиаж обаче, отново се сблъскваме с реалността, и ако имаме някои кожни проблеми, те отново излизат наяве. Ето защо е важно да не просто да се гримираме добре, а да се грижим за нашата естествена красота.

Ако полагаме достатъчно усилия за кожата на лицето си, тя ще изглежда добре и без грим. Вижте в галерията ни и кои са топ продуктите за естествена красота, които популярната бюти блогърка Ими Марям препоръчва. Те ще ви помогнат да се радвате на младежко, свежо и красиво лице, дори и да не носите тонове фон дьо тен.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати