Тя е на 41 години, но изглежда на 20! Вижте тайната ѝ

Тя е на 41 години, но изглежда на 20! Вижте тайната ѝ
Снимка: Instagram

41-годишната Лур Тсу ще ви главозамае с външния си вид, защото изглежда с 20 години по-млада и то не само духом, а и тялом. Вижте какви са нейните малки тайни, с които поддържа тази съвършена кожа.

Лур работи като интериорен дизайнер и пред Harpers bazaar споделя, че постоянно я бъркат със стажантка, а не със самия дизайнер.

Макар че младата ѝ кожа до голяма степен се дължи на наследствен фактор, Лур казва, че спазва определен режим, чрез който поддържа вида си.

Вижте в галерията ни как изглежда тази 41-годишна тайландка и как успява да изглежда толкова добре.

1. Пазете кожата си от слънцето

Основното правило за красива кожа на Лур е използването на крем с добър слънцезащитен фактор. За кожата си трябва да се грижим и през зимата, и през лятото, защото слънчевите лъчи са най-честата причина за появата на бръчки.

2. Избягвайте захарта и мазните храни

Ако искате гладка кожа на 40 години, задължително е да се разделите с мазните и сладки храни. Високите количества на захар и вредни мазнини, освен че ще влошат здравословното ви състояние и ще ви състарят. Вместо тях се опитвайте да хапвате по-често храни, богати на фибри и протеини.

3. Пийте големи количества вода

Поне 1.5 литра вода са препоръчителния прием за ден. Точното количество зависи от теглото ви, а тайландката с най-красива кожа съветва да се поинтересувате от колко литра трябва да пиете на ден и да не падате под този минимум.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати