ezine.bg»Статии»Красота»Красива Усмивка»Лесни трикчета за по-бели зъби

Лесни трикчета за по-бели зъби

1 от 5 Снимки

1. Не пропускайте миенето на зъбите


Зъбите трябва да се мият по два пъти на ден, като самият процес задължително продължава около 3 минути. За да отстраните добре плаката и замърсяванията, е желателно да заложите на четка с малка глава, която достига до всички места. Ако имате възможност, си набавете електрическа четка, която е добър съюзник в борбата с досадните петна.

Белите зъби са най-силното оръжие за привличане на противоположния пол. Когато имате искряща усмивка, не ви трябват нито тежък грим, нито изкуствени добавки към визията ви. Но за жалост, не е никак лесно зъбите да се поддържат бели, тъй като тютюнопушенето и употребата на някои храни и напитки се отразяват зле на цвета им.

Тогава трябва да се прибегне до избелване на зъбите. Това може да се случи в домашни условия с помощта на подръчни средства като лимонов сок и сода за хляб. Но най-добре е да се доверите на дентален специалист. В противен случай има опасност емайлът на зъбите да бъде повреден и това да доведе до още по-големи проблеми.

Ако обаче не сте в състояние да си позволите подобна интервенция или ви е страх, че тя може да бъде твърде болезнена, можете да си послужите и с някои лесни хитринки, които ще ви помогнат да се сдобиете с по-бели зъби. Те са лесни за изпълнение и са напълно безвредни. Имайте ги предвид по време на ежедневието си, за да се сдобиете с желаната перлена усмивка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати