Най-ефикасните средства за изглаждане на бръчките около очите

1 от 6 Снимки

1. Олио от гроздови семена


То притежава хидратиращи и подхранващи и подмладяващи свойства и е особено ефективно за изглаждане на бръчките и поддържане кожата около очите. Гроздовите семена съдържат голямо количество антиоксиданти като флавоноиди, които помагат за възстановяване и поддържане на остаряващата кожа.

Тъй като кожата под и около очите ви е толкова тънка, признаци на увреждане като възрастови петна, фини линии и бръчки са особено често срещани. Това може да ви накара да изглеждате и да се чувствате по-стари, отколкото сте всъщност. Домашните грижи за кожата и промените в начина на живот могат да ви помогнат да изгладите линиите и бръчките си. С правилната грижа ще подмладите лицето си и ще имате по-сияйна кожа.

Спрете разрушителните практики на начин на живот. Откажете се от тютюнопушенето, то освобождава свободни радикали, които увреждат клетките на кожата ви. Намалете алокохола и забравете за късното лягане.

Слънцето е другият враг на кожата на лицето, тъй като ултравиолетовите лъчи увреждат клетките на кожата и причинява хиперпигментация и бръчки. Освен това пряката слънчева светлина винаги ни кара да присвиваме очите си, затова използвайте редовно слънцезащитни продукти и носете слънчеви очила.

Съществуват някои домашни рецепти, които могат да ви помогнат в борбата с бръчките и намаляват ефекта от възрастта. В галерията горе събрахме най-ефективните природни средства, които ще ви помогнат да изгладите бръчиците около очите.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати