Гримьорът на Оскарите: Ето ги всички тайни на звездите!

1 от 3 Снимки
Гримьор на Оскарите
Снимка: Instagram
Гримьор на Оскарите

Гримьорът на Оскарите проговори. Брус Грейсън разкри всички тайни на звездите за бляскавата им визия. И още нещо.

Брус Грейсън е главен гримьор на церемониите по раздаване на наградите Оскар от цели 17 години. С екип от 20 специалисти в грима той преобразяващи известните личности непосредствено преди да излязат на сцената и да застанат пред критичните камери.

Всяка от звездите пристига предварително гримирана при Брус. В повечето случаи той прави корекции и подобрения в последния момент. През годините гримьорът най-често трябва да се справя с плачещи звезди, чиито сълзи ги превръщат в карикатури.

Друг често срещан проблем са червенините по бузите. Те избиват по лицата на известните в следствие на нервите и притеснението около наградите.

През годините Грейсън се е справял не с една и две инфарктни ситуации. Той се измъква от тях с помощта на своите малки трикове. Сред най-често използваните козметични принадлежности от него са гъбичките за грим с яйцевидна форма. С тях нанася и коригира грима.

Сред спиралите гримьорът на залага на тези на корейска козметична марка. От контейнера той взима с еднократни четки, за да няма сърдити звезди.

Една от тайните на Брус е, че той избягва матиращите коректори, когато работи върху мазна кожа, и то въпреки популярността им в последно време. Когато има само няколко минути, за да приведе поредната звезда в подобаващ вид, той предпочита матиращи листчета, които са по-практични и в ежедневието.

Пресирана пудра и руж в розови и прасковени нюанси винаги са подръка на гримьорския екип на Оскарите. Бронзатът и контуриращата пудра те използват за лицата както на жените, така и на мъжете. Тези продукти винаги гарантират свеж вид.

Матовите червила и тази година са хит. Въпреки това обаче главният гримьор на Оскарите предпочита да работи с класическата текстура. Тя е по-лесна за коригиране и нанасяне. При мъжете гримьорите залагат на балсам за устни без блясък.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари