Мода: Цветни и естествени коси превземат сезон пролет-лято 2018-та

1 от 6 Снимки
Мода: Цветни и естествени коси превземат сезон пролет-лято 2018-та
Снимка: dolls4sale.info

Сиво


Ако искате нещо по-различно, то сивият оттенък за вас. Той е изключително актуален. Комбинира се със силен грим и наситено червило, за да изглежда максимално атрактивно. Косата в сив нюанс е със средна дължина, боб и лоб.

Ако не искате да боядисвате цялата коса, пак може да сте модерни. За целта просто си направете сиви кичури във вътрешността на косата.

Топлото време постепенно обгръща страстите и емоциите. Зимата е зад гърба ни и е редно да изберем цвета за косите си в следващия сезон.

Сезон пролет/лято 2018-та идва с естествени нюанси и няколко екстравагантни идеи. Тенденциите предлагат за всекиго по нещо. Особено актуални са розовикави и виолетови тонове в косата, които ви карат да приличате на палаво пони.

Една от най-интересните тенденции залага на сивото в косите, което бе модерно и предното лято. Освен него на подиума се качва и виолетовото.

Нови тенденции освен в цветовете има и ве прическите. За да сте винаги модерни, вижте какво ще се носи в сезон пролет/лято 2018-та година в нашта галерия.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати