Тенденции в маникюра тази пролет (ГАЛЕРИЯ)

Пролетен маникюр

Пролетта официално пристигна. Навсякъде сме обградени с цъфнали дръвчета, трева, пъстри цветя и красиви багри, които съвсем естествено намират място в грима, прическите и разбира се - в маникюра.

Когато зимата си отиде и мрачното време отстъпи място на слънчевите дни, идва моментът да извадим дрехите в ярки цветове и пролетни принтовe от гардeроба. А заедно с това е и време да освежите визията си с модерен пролетен маникюр.

Според модните тендеции при маникюра тази пролет актуални ще са нотките, украсени с малки флорални акценти, камъчета, брокат, леопардово, кравешките багри. Покрай Великден ще са хит и рисунките под формата на зайчета, патенца, яйца.

Остават актуални и пастелните цветове, като се допуска тяхното прелива или така наречения омбре ефект. Същото се отнася и за напукания маникюр. И ретро точиците отново ще са много популярни.

Вижте в галерията ни няколко предложения за пролетен маникюр, с които ще сте актуални не само по време на Великденските празници, но и до края на пролетта.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати