Ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Тенденции в маникюра тази пролет (ГАЛЕРИЯ)

Тенденции в маникюра тази пролет (ГАЛЕРИЯ)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198

За наше огромно щастие, пролетта официално пристигна. Навсякъде сме обградени с цъфнали дръвчета, трева, пъстри цветя и красиви багри, които съвсем естествено намират място в грима, актуалните прически и разбира се - в маникюра.

Когато зимата си отиде и мрачното време отстъпи място на слънчевите дни, идва моментът да извадим дрехите в ярки цветове и пролетни принтове от гардeроба. Време е да забравим за черното и кафявото и да обновим визията си с по-свежи багри за повече настроение.

А заедно с това е и време да освежите визията си с модерен пролетен маникюр. Той ще внесе свежест във визията ви и леко закачлив елемент. Определено имаме нужда от това след дългата и мрачна зима и пролетната умора, която тормози много от нас.

Според модните тендеции при маникюра тази пролет актуални ще са нотките, украсени с малки флорални акценти, камъчета, брокат, леопардово, кравешките багри. Покрай Великден ще са хит и рисунките под формата на зайчета, патенца, яйца.

Остават актуални и пастелните цветове, като се допуска тяхното прелива или така наречения омбре ефект. Същото се отнася и за напукания маникюр. И ретро точиците отново ще са много популярни. Мраморният маникюр също е топ тренд.

Друго интересно при пролетния маникюр са флоралните мотиви. Цветя като маргаритки, лалета и рози стоят изключително нежно на ноктите и придават женственост на ръцете.

Френският маникюр отново ще е модерен през пролетта. За него знаем, че никога не излиза от мода. През пролетта към него може да добавите както флорални мотиви, както и някои великденски акценти, за които вече споменахме по-горе. Той може да се обогати допълнително с брокат и блестящи камъчета.

Вижте в галерията ни няколко предложения за пролетен маникюр, с които ще сте актуални не само по време на Великденските празници, но и до края на пролетта.

Сигурни сме, че ще откриете нещо интересно. Разгледайте и други оригинални идеи за маникюр, както и важни грижи за ръцете. Нека не забравяме, че красивите ръце са визитната картичка на всяка истинска дама.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати