Що е шийт маска и какво я прави номер 1 в грижата за лицето?

Шийт маска
Снимка: foreo.com

Шийт маските са сред най-актуалните в момента козметични продукти. Те започват да се прилагат най-напред в Азия, и по-конкретно в Южна Корея, а с времето набират популярност в целия свят, защото се превръщат във фаворит на много известни личности.

Днес шийт маските са разпространени в голяма част от козметичните вериги и са достъпни не само за елита, но и за всички дами, които полагат грижи за външния си вид.

С какво шийт маските се различават от останалите маски? Шийт маските представляват парче хартия (или друг материал), който има формата на лице. Тази материя е напоена със ставки като витамин С, витамин Е или други вещества, които омекотяват и хидратират кожата.

За да приложите продукта, трябва първо да го извадите от опаковката и след това да го поставите върху идеално почистено лице. Обикновено шийт маските постояват около 15 до 30 минути (в зависимост от вида на маската), след което се отстраняват.

Какви са предимствата на шийт маските?

Има значителни удобства в това да използвате шийт маска. Едно от нейните най-ценни качества е, че в течността, с която е напоена, е синтез на много ценни за кожата вещества.

Маски за лице

Още след първото ползване ще забележите колко по-меко и красиво е лицето ви. Друго предимство е, че шийт маската не се разтича навсякъде по дрехите ви.

Когато я положите, тя прилепва плътно, и вие сте свободни да вършите спокойно домашните си задължения или просто да си почивате пред телевизора.

Освен това след премахването на продукта, не се налага да измивате лицето си, което пък ви спестява време и усилия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати