Ефектът на Спящата красавица - по-млади само след една нощ!

1 от 6 Снимки

1. Подгответе лицето


Задължително преди сън почистете лицето. Така ще дадете шанс на кожата да се обнови през нощта. Използвахте нощни кремове с подходящи съставки. Ретинолът, например, е много по-ефективен, докато спим.

Ефектът на спящата красавица е реален. Направете тези неща и само след нощ под завивките ще се събудите по-млади и по-красиви.

Сънят е жизнено важен за вашия организъм. Той носи отдих, възстановяване и обновяване. Освен това нощният сън помага за удължаване на младостта и красотата.

Докато спим, се образуват 70% от количеството мелатонин за денонощие. Това е хормонът, който ни защитава от стрес, стареене и най-коварни болести. Той ни помага да стареем по-бавно и да изглеждаме по-добре.

Мелатонинът започва да се освобождава свободно от 21-22 часа до развиделяване. Това са средно 5 ключови часа, в които, ако не спим, ще ускорим процеса на стареене.

Ето защо основният съвет за съхранение на младостта е ранното лягане и ранното ставане. За да засилите ефекта на нощния отдих, заложете на стъпките в нашата галерия.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати