Деми Мур откри тайната на вечната младост! Опитай и ти

1 от 4 Снимки

1. За перфектна коса


Визитна картичка на звездата е нейната гъста, здрава и сияйна грива. За да я запази такава, Деми използва сешоар и преси възможно най-рядко. Освен това набляга на маски с мед, които даряват косъма с допълнителна здравина и блясък. Другото тайна оръжие на Деми са така наречените конски шампоани, които са известни като мощен стимулатор за растеж на косата.

Деми Мур е сред холивудските знаменитости, за които времето сякаш е спряло. Актрисата е на 55-години, но никой не може да ѝ ги даде и определено изглежда по-добре, отколкото в зората на своята кариера.

За нея казват, че лицето ѝ изобщо не се променяло през последните десетилетия и дори е успяла да открие тайната на вечната младост.

Възможно ли е наистина Деми Мур да е неподвластна на времето и какви са нейните малки тайни за гладка кожа, перфектна фигура и блестяща коса?

Актрисата открай време е известна със своите пластични операции и манията си по младостта. Тя многократно се е подлагала на интервенции, с които да освежи визията си и да се подмлади.

За да запази резултатите от тях обаче, Деми полага и много други усилия. Вижте какви са правилата за красота, които звездата следва строго и препоръчва на своите дъщери. Узнайте как успява да е неотразима винаги!

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати