Ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Гол маникюр е най-новата тенденция при ноктите

Гол маникюр е най-новата тенденция при ноктите

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Гол маникюр е най-новата тенденция при ноктите
Снимка: pinterest.com

Последната тенденция при лакирането на ноктите казва да забравим за ярките цветове, кристали и камъни по ноктите, а да заложим на нещо по-семпло и елегантно – т.нар. гол маникюр.

При него се залага на цветове, близки до естествените тонове на кожата и ноктите ни. Така лакът се слива с ръката ни, без да се натрапва. Тази тенденция вече са хареса на много холивудски звезди.

Най-голямото предимство е, че светлият или прозрачен лак подчертава формата на ноктите. На преден план изпъква тяхната чистота и стил.

Освен това маникюрът е подходящ както за работа, така и за ежедневието.

Светлите тонове са предпочитани за важни събития като сватба например, защото отлично се вписват с всеки тоалет и подчертават блясъка на бижутата, които носите.

Освен това в естествени нюанси, ноктите ви веднага ще придобият по-добре поддържан вид. Другият голям плюс е, че светлите лакове правят пръстите по-дълги и тънки.

Но ако решите да си направите подобен маникюр, трябва наистина добре да поддържате ноктите си, защото всеки недостатък ще изпъкне. Плочката трябва да е добре оформена, а кожичките омекотени с масло или крем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати