Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Тайната е разкрита! Ето как успява да изправи афро косата си Меган Маркъл

Тайната е разкрита! Ето как успява да изправи афро косата си Меган Маркъл

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
Меган Маркъл: Преди и сега
Снимка: stevepafford.com
Меган Маркъл: Преди и сега

Как изправя косата си Меган Маркъл? Това е въпросът, който вълнува милиони жени, след като стана ясно, че съпругата на принц Хари е родена с много къдрава грива. Заради африканските си корени херцогинята на Съсекс е надарена с буйна, гъста и непокорна коса, която обаче успява да овладее.

Оказва се, че тайната на прическата ѝ се крие в така нареченото бразилско изправяне. От години Меган Маркъл се подлага на тази процедура и както се вижда, ефектът е повече от невероятен.

Какво представлява бразилското изправяне на коса? Това е козметична процедура, при която върху космите на главата се нанасят специални химически продукти (основна роля в случая изиграва кератинът).

Благодарение на всички тях косата става права, лъскава и изглежда изключително жизнена. А най-хубавото е, че ако процедурата е направена качествено, ефектът трае месеци наред. Това определено спестява много време и усилия.

Какви са минусите на бразилското изправяне на коса? Самата процедура е сравнително по-скъпа от рутинни манипулации в салоните за красота. С подходящ набор от препарати можете да я извършите и в домашни условия, но не ви съветваме, тъй като се изискват определени познания.

Желателно е да се доверите на специалист. Още повече, че има известен риск да се окажете алергични към някоя от съставките, необходими за изправянето. Друга подробност, която може да се счете като минус на процедурата, е времето, за което се прави. Според дължината на косата и други обстоятелства, свързани с терапията, цялостното бразилско изправяне може да отнеме часове наред. Така че ще трябва да се заредите с търпение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати