Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Каква е тайната за младо лице на Меган Маркъл

Каква е тайната за младо лице на Меган Маркъл

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Меган Маркъл

Как Меган Маркъл изглежда толкова млада? Това е въпросът, който си задават милиони хора по света, след като стана ясно, че съпругата на принц Хари е на 38 години. Всъщност на същата възраст е самата Кейт Мидълтън, която обаче е като кака на своята нова родственица.

Определено е трудно да се предположи, че Меган Маркъл е на повече от 25 години. Тя винаги е с красива, свежа и отпочинала кожа и сякаш за нея времето е спряло. Всичко това обаче новата херцогиня на Съсекс постига с много усилия.

Както знаете, здравословното хранене стои в основата на младата и красива кожа. Ето защо Меган Маркъл се придържа към веган диета през по-голямата част от седмицата и рядко си позволява да похапва вредни изкушения.

Освен това тя е почитателка на тонизиращите масажи за лице. Те спомагат за натурално контуриране на лицето, изглаждат бръчките и изравняват тена. Любими са ѝ упражненията за лице, препоръчани от експерта Никола Джош (Nichola Joss), които наистина преобразяват лицето.

Никола Джош е изключително популярна сред холивудските знаменитости. Говори се, че интересът към нейните услуги е толкова голям, че звездите чакат с месеци, докато успеят да си уредят час при нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати