Сплаш маските са най-новият тренд в разкрасяването! Ще се влюбиш в тях

Сплаш маските са най-новият тренд в разкрасяването! Ще се влюбиш в тях

Сплаш маската е нов, революционен продукт, подпомагащ грижата за кожата и натуралното разкрасяване. Тя е изключително популярна сред корейките, които от край време търсят формулата за вечна младост.

Благодарение на своята лесна употреба така наречените сплаш маски бързо нашумяват и сред жените в цял свят. Какво обаче ги прави толкова предпочитани от представителките на нежния пол?

Интересен и необичаен е видът на продукта. Както знаем, повечето маски за лице са във вид на кремообразна субстанция или са под формата на хартия, напоена с ценни за кожата съставки (шийт маска). При сплаш маската нещата стоят по друг начин.

Този бутилиран продукт представлява концентрирана течност, в чийто състав се съдържат екстракти от горски плодове, млечна киселина и други полезни вещества. Те почистват, подхранват и освежават лицето за броени секунди.

Как работи една сплаш маска?

Сплаш маските са най-новият тренд в разкрасяването! Ще се влюбиш в тях

За една процедура обикновено трябва да излеете малко количество от течността в купа, пълна с чиста вода. След това получената смес се разбърква и с нея се облива лицето няколко пъти, като се прилагат нежни, потупващи движения.

Така за по-малко от минута кожата е почистена и омекотена. Лицето ви е преобразено, а дори не се налага да чакате по 15 или повече минути, както се случва при прилагането на класическите маски за лице.

Именно бързото действие на сплаш маските им печели толкова много почитателки. Те са идеални за работещи момичета, които винаги са на крак, и за справяне с горещите жеги през лятото.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати