5 сериозни пропуски в грижата за коса, които всяка жена прави

1 от 5 Снимки

1. Не избирате правилния шампоан


Когато избирате шампоан, трябва да се съобразявате с 2 изисквания – какъв тип е косата ви и какъв тип е кожата ви. От типа на кожата ще разберете какъв е скалпът ви, а това е важно, защото ако например сте с мазна коса, а си купувате хидратиращи шампоани, косата ви ще изглежда още по-лъскава. Същото така помнете, че най-важното действие на шампоана е да измие косата ви. Не се подвеждайте по продукти, които предлагат дълбоко подхранена и заместител на балсама.

Да измиеш косата, си изглеждат елементарен процес, но това далеч не е достатъчно, за да се погрижите за здравето на косата си. Вижте в галерията ни пропуски, която всяка жена прави редовно.

Тези грешки правят използването на шампоан, балсам и маска безполезно. Освен правилният продукт, трябва да сте запознати и правилния начин за нанасяне, за да има ефект от него.

Прочетете съветите, описани в галерията ни и от тях може да разберете защо дори най-скъпите продукти не ви дават търсения ефект, а косата ви продължава да изглежда слаба и с нездрав вид.

Спазването на насоките е важно, понеже по този начин ще се грижите адекватно за косата и ще се радвате на красивия ѝ вид за по-дълго време.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати