Ezine.bg»Статии»Красота»Домашни Процедури»С този лесен трик тъмните кръгове под очите остават в миналото

С този лесен трик тъмните кръгове под очите остават в миналото

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Подпухнали очи

Тъмните кръгове и торбичките под очите са сред най-големите напаст и за мъжете, и за жените. Те успяват сериозно да отнемат от чара ни, придавайки ни изморен, болнав и отблъскващ вид.

При забързания и натоварен живот, който водим, нямаме много време за сън и почивка. Тогава умората е изписана на лицето ни и това ясно си личи по тъмната и подпухнала кожа около очите ни.

Но този проблем може бързо да се реши. Ето каква хитринка можете да използвате според влогъра Валери Виляс, когато искате бързо да се отървете от досадните тъмни кръгове и торбички под очите.

Рецептата е много проста за изпълнение и за нея ви трябват две обикновени съставки, които тонизират, подхранват и разкрасяват цялостно кожата.

Просто сложете в порцеланова чаша 1 с.л. инстантно кафе и 1 с.л. течен мед. Разбъркайте и поставете съда във фризер за 5 минути, така че сместа да се стегне.

Нея положете под очите си и оставете така за 10 минути. Когато времето изтече, измийте лицето си с хладка вода. Повтаряйте процедурата 3 пъти в седмицата за перфектни резултати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати